Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Sedangkan Lidah lagi Tergigit

Jun 1, 2011 Posted by Mohamad Zamri

tergigit lidah!!! adoiii sakitnya nak buat cemane ekk supaya kurang sikit sakitnya aaarrrrggghh..... macam jarang tergigit sampai berdarah darah... sakit woo...

mesti nak tahu puncanya kan.. rakan sekerja bagi maruku bantal yang kecik2 kaler oren korang mesti tahu nyer kot, makan punya makan sambil sembang tergigit dengan tak sengaja terus berdarah.. stop makan pastu dok lap dengan tisu xtau adakah nie cara yang betul untuk merawat lidah yang luka... huhuhu

darah tak berhenti, dok minum air sejuk plak ok sikit pastu pedih... tak pasal2 jek!!! huhuhu sakit wooo cemane nak makan nie mesti sakit kalau terkena kat luka tue.... kepala bayangkan yang bukan2.... ok fullstop! buat tak tahu then makan jer macam biasa teruskan macam xde pape berlaku tapi boleh ker... heeeeeee :-)

P/S : kesimpulannya, makan jangan dok bersembang sembang.. bahaya wooo... xkene takpe dah kene baru tahu

0 Response to "Sedangkan Lidah lagi Tergigit"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...