Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Bercuti ke Pulau Langkawi 2011 - Part 2

Aug 24, 2011 Posted by Mohamad Zamri

Setelah beberapa lama saya tidak menulis hari nie tetiba nak menulis plak, so korang baca entri seterusnya sambungan dari entri sebelum nie bercuti di Pulau Langkawi..

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca cerita ni... sengihnampakgigi hehehe
mane tahu ada yang nak ushar2 apa yang ada kat Langkawi dengan tempat wajib lawat ker? boleh la baca2..

So tempat pertama yang kitorang lawat untuk hari pertama ialah Underwater World korang tgk2 dulu gambar yang saya kongsi2kan nie.. layannn....



Sedikit gambar ketika berada di dalam Underwater World, terdapat pelbagai jenis haiwan disana bukan yang berenang jer tapi binatang darat pun ada tau.. hehehe macam penguin ada masa yang tertentu kalau nak melihat feeding dari jurulatih dan sebagainya.. so beter cari masa yang sesuai kalau tak just nampak tengok binatang nie berenang jela..



wajah gembira jelas terpancar hehehehe ayat ok tak? jangan marah! bergambar adalah aktiviti biasa apabila kita bercuti betul tak.. penat ke xpenat ker tetap layan..

nak tengok gambar binatang plak korang layan yang nie plak... yang binatang tue korang kenal la yang manusia tue jangan korang anggap binatang plak.... hehehe gurau jer...





Sebenarnya masih terdapat banyak lagi gambar kalau nak upload memang penuh entri nie dengan gambar jer.. so saya hadkan.. anyway, happy sangat dengan aktiviti bersama keluarga walau pun cuma sekadar berjalan di Underwater World.. senyum


Terima kasih buat korang kerana sudi meluangkan masa untuk melihat dan ushar2 kat sini hehehe..



Salam 1 Malaysia,



0 Response to "Bercuti ke Pulau Langkawi 2011 - Part 2"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...