Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Hot Plate - Yee Mee tambah telur

Oct 20, 2015 Posted by Mohamad Zamri 0 comments

Antara menu selalu makan bila lunch kat foodcourt klcc, bukan apa service cepat open kitchen konsep so kebersihan diorang memasak didepan mata... xdela kitchen tertutup kat belakang tetiba jer makanan yang kita order keluar so sangsi la sikit betul tak... terutamanya bila kita makan kat foodcourt kebersihan perlu diambil kira... order makanan panas yang sampai makanan yang dipanaskan.... 

Harga bawah RM 10 siap tambah telur lagi hehehe... anyway, sekadar memberi pilihan kepada sahabat yang lunch kat sini at least korang ada pilihan lain... nak makan western pun ada kat sini... bagitau je nak makan ape korang boleh dapat kat sini... percayalah... hehehe... enjoy!!!!


Sukan Kampung - kemuncup Pusing

Oct 10, 2015 Posted by Mohamad Zamri 0 comments
Assalam.. 

Rasa rasa la korang pernah tak nampak benda ni ? Kemuncup ke ada yang tak tahu kemuncup tu ape... hehehe biasa la dan tidak terkejut pun... sebab nk nampak tanah pun sekarang kt padang jer..
Kawasan perumahan sekarang... klau kondo, apartment, rumah pangsa ( flat ) kalau ada tanah or taman sekali pun semuanya diliputi oleh rumput karpet... 

lanskap yg dijaga rapi.. betul tak so camne nk nampak kemuncup ni... hehehe apatah lagi nak jadikan ianya sebagai satu aktiviti... rumah teres plak dari pagar depan sampai pagar belakang kebanyakkan dah di simen untuk minimize kan ruang maklumlah harga rumah sekarang da xmasuk akal... nk tengok tanah pun sangat sukar hihihi...

Adam dgn Akhil pun bila balik kampung baru diorang dapat explore semua benda ni.. itu pun sebab penulis pernah experience klau tak mmg xterfikir pun... mungkin aktiviti luar boleh buat diorang cerdas, lasak, tak terlalu sensitif, berfikiran kritis, dan di luar kotak pemikiran biasa... 
Jangan terlalu menghalang perlakuan mereka yg sedang berexplorasi kerena kita mungkin merencatkan pemikiran kritis mereka.. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...