Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Mee Bandung Muar | Jalan Lampam

Nov 2, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Musim hujan apa yang sepatutnya yang kita buat.. hehehe macam2 aktiviti sebenarnya yang boleh kita buat untuk mengisi kebosanan.. antaranya indoor sports : macam futsal, badminton, bowling, dan sebagainya itu untuk sahabat yang suka aktiviti sukan..

kalau tak minat sukan pula boleh cuba aktiviti macam karaoke untuk menghilangkan tekanan ditempat kerja kalau tak percaya cuba.. mesti best punya la..

contoh lain plak :- membaca saya suka yang nie, dari pelbagai genre motivasi, ilmuan, bisnes, cerita panjang dan sebagainya, sekarang ada tambah lagi membaca bukan setakat buku.. tapi pada blog dan lain2.. membaca adalah jambatan ilmu..

last sekali huhu.. mencari makanan, sebenarnya ramai diantara kita yang sentiasa mencari makanan yang sedap biar pun mahal kalau kena selera insya Allah akan dicari biar jauh sekali pun.. betul tak? ( saya salah sorang ) hehehe..

korang tengok gambar dibawah :



Mee Bandung Muar terbaik dari ladang huhuhu kesedapan hingga menjilat sudu lalalala...



Dengan menggunakan udang segar membuatkan mee bandung nie sangat best untuk dijamah.. mesti kedai nie syukur sangat2 sebab iklan free untuk mee bandung dia hehehe.. tempat yang best mesti dikongsi2 kan..

Tempat : jalan lampam 8/3, petaling jaya.
jangan datang lambat karang kempunan!!!!!!

Nota Kaki : Carilah yang halal... hehehe..



Salam Perkongsian,

2 Response to "Mee Bandung Muar | Jalan Lampam"

  1. Anonymous Says:

    TAKDE NAMA KEDAI KER..

  2. Mohamad Zamri Says:

    nie alamatnya..

    Kedai Mail, No 4, Mee Bandung Muar
    Medan Selera, PJ State
    Jalan Lampan 8/3,
    Petaling Jaya, Selangor

    selamat menjamu selera..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...