Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Hot Plate - Yee Mee tambah telur

Oct 20, 2015 Posted by Mohamad Zamri

Antara menu selalu makan bila lunch kat foodcourt klcc, bukan apa service cepat open kitchen konsep so kebersihan diorang memasak didepan mata... xdela kitchen tertutup kat belakang tetiba jer makanan yang kita order keluar so sangsi la sikit betul tak... terutamanya bila kita makan kat foodcourt kebersihan perlu diambil kira... order makanan panas yang sampai makanan yang dipanaskan.... 

Harga bawah RM 10 siap tambah telur lagi hehehe... anyway, sekadar memberi pilihan kepada sahabat yang lunch kat sini at least korang ada pilihan lain... nak makan western pun ada kat sini... bagitau je nak makan ape korang boleh dapat kat sini... percayalah... hehehe... enjoy!!!!


0 Response to "Hot Plate - Yee Mee tambah telur"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...