Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Prank Jepun

Jun 4, 2011 Posted by Mohamad Zamri
video


Prank jepun kembali lagi dengan aksi yang lebih lucu dan sedikit ganas huhuhu, jangan sampai tak tido malam tau hehehehe.. korang tengok betul2 agak2 lawak camnie boleh tak diterima di negara kesayangan kita nie?? hehehe tepuk dada tanya IMAN.. hihi

budaya kita dengan mereka sungguh jauh berbeza, sifat keterbukaan mereka dengan kita juga jauh berbeza so untuk aktiviti mengenakan orang sebegini tidak mungkin akan dilakukan di Malaysia.... percayalah hehehe.. <('_')>

sekadar untuk hiburan bukan untuk ikutan...

0 Response to "Prank Jepun"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...