Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Pembuka Selera

Feb 17, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Menu hari ini hehehe... jeng jeng jeng!!!!!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua sahabatku sekalian, apa menu makanan korang malam nie? mesti best gak kan.

Ok sekadar berkongsi Udang galah goreng hehe..











Preparation : udang nie kitorang beli kat pasar kat shah alam, sepiring rm10 beli 2 piring goreng kan aje pun dah sedap!!! woooo

mesti pasni ramai yang nak try udang galah goreng hehehe.. pergi pasar shah alam tue banyak hasil laut dan sungai yang segar... beli buat stok pun ok hehe..







Potong kaki potong seludang cuci pastu siap untuk digoreng.. makan semasa panas tau... perrgggghhhh!!!! layan oooo.. udang baru tau....





Gambar udang yang sudah siap digoreng hehehe.. gambar sedang dan selepas makan sengaja saya xupload sebab karang ada orang marah lak sebab tak ajak makan hehehe... gurau jek!!!

p/s : Best wooooo!!!! sedap giler.. huhuhu

2 Response to "Pembuka Selera"

  1. Fie Likezz Says:

    fav. likezz n famili . ..

  2. Mohamad Zamri Says:

    saufie - fie dengar ada member kaki pancing xkan xde udang galah terlepas kot hehehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...