Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Majlis Perkahwinan | Gambar

Feb 15, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum sahabat semua, entri kali ni saje nak kongsi gambar masa majlis aku hehehe, campur2 di kedua belah pihak harap korang tengok dan belek yek!!

tau kalau jemput kat rumah nak tengok album kawin memang xsampai nye yela masing2 kan sibuk hehehe.. so enjoy..


gambar bersama keluarga tercinta, adik yang sedang duduk di depan sebelah kanan telah pun kembali ke rahmatulah.. sama2 kita sedekahkan al fatihah!!...


outdoor di taman seribu bunga di melaka, kredit to siti hajar dan juga suami kerana sudi datang ke taman hehehe.. thanks!!



sambutan malam berinai di alor gajah, melaka.. bunga api buluh..



sahabat handai yang sudi datang thanks! meriah korang yek hehehe..



outdoor, jurugambar superb ( siap baring2 atas rumput yang basah tue ) cuma yang xbestnya dia nie lambat selepas habis majlis sebulan lebih baru gambar siap tue pun selepas di "push" hehehe..



2 Response to "Majlis Perkahwinan | Gambar"

  1. Fie Likezz Says:

    Dari Johor ke Melaka. . . di jinjang pelamin bertemu jua. . moga kekal bahagia hingga hujung nyawa. . . .

  2. Mohamad Zamri Says:

    saufie - thanks fie, sesama kita berdoa hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...