Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Majlis Perkahwinan Safar Hashim

Feb 27, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Bergambar bersama dengan sahabat aku yang melangsungkan perkahwinan di PPR Muhibbah, last 2 week.. semasa dalam perjalanan tue kitorang boleh sesat plak, hehehe guna google maps...

Sekali lupa plak yang kitorang ada GPS.. huhuhu.. bikin panas!!!!



Gambar pun aku ada sekeping jer lagi satu gambar xcantik kepala separuh so tatap la puas2 mungkin ada yang kenal si Safar Hashim nie.. terutamanya bebudak Kota..

ok geng!!! kepada Safar Hashim selamat melayari bahtera rumahtangga!!!

0 Response to "Majlis Perkahwinan Safar Hashim"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...