Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Aktiviti Luar | Jinbara Chalet

Feb 16, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum.. kali nie nak berkongsi projek BBQ di Jinbara Chalet siap dengan pakej karaoke sekali set up oleh jinbara hehehe.. tempat belakang Zoo Negara..

Program nie bersama dengan sahabat di Renaissance Hotel Kuala Lumpur, team yang paling best hehe korang memang sporting gile. Rajin join aktiviti yang di anjurkan bila buat program mesti ramai yang terlibat..



Bergambar bersama nizam, yusran, shamsul, din letrik, saiful dan lain2.. ramai gak tue..



sedang mengipas ayam dan juga satey hehehe, time tangkap gambar semua rapat. suruh jaga ayam semua lari dok makan kacang hehehe.. jangan marah



yob dan juga firdaus - amik turn untuk mengipas ayam, padan muka korang.. nangis kee ape tue!!!



tengok berapa ramai yang mengipas ayam atau jaga ayam berbanding dengan yang nak amik ayam.. hahaha betul aku tak tipu tengok arr betul2 huhuhu... kantoi2

joe... komen sikit!!!!!!

0 Response to "Aktiviti Luar | Jinbara Chalet"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...