Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Adam dan Akhil - Taman @ Park 51

Jan 23, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Adam dengan Akhil, kat taman sebelah rumah macam biasa sebelum naik ke rumah.... opsss!!! hehehehe.... biasa amik diorang sebelum naik ke rumah singgah kat taman dulu tak pun naik dulu letak barang pastu turun balik dah habis main singgah beli aiskrim itulah rutinnya bebudak 2 orang ni tapi tak la selalu...

taman ni ramai bebudak cina dengan anak pekerja indonesia ( western digital ) jer tak ramai budak melayu yang ada kat sini...

Gambar mereka semasa di taman permainan :



Apa yang diorang ni suka buat adalah berlari keliling taman... gelungsur naik ikut besi alang instead of tangga.... buaian kuda ( spring type ) dan pelbagai binatang lain.. hehehe pastu buaian yang berhayun macam biasa...

tetapi ada juga bahayanya....


Permainan yang sedikit usang dan memerlukan perhatian penuh kat bebudak ni.. kalau terlepas pandang boleh jadi bahaya... so kesimpulannya kat mana pun taman permainan yang kita bawa sila pastikan kita memberikan perhatian penuh kat mereka... sekadar untuk mengelakkan dari terjadi benda yang tidak dijangka... hehehe... betul tak?


Ini adalah penulis punya quality time so macam mane dengan korang nyer quality time? 


Suka untuk berkongsi,
Mohamad Zamri

0 Response to "Adam dan Akhil - Taman @ Park 51"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...