Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Lucky Draw 2014 - Sempena Chrismas Eve

Jan 21, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua sahabat.....

Christmas eve kat Leapple Boutique Hotel - KLCC, sedikit party kecil kecilan diadakan untuk aktiviti makan makan seperti biasa cuma kejutannya adalah... owner Datuk Seri bermurah hati untuk menaja ipad air 2 sebagai hadiah lucky draw... dalam masa yang sama pihak management hotel ada buat exchange gift tetapi dalam budget yang kecil sahaja... so, semua menunggu untuk hadiah lucky draw yang ditaja oleh Datuk Seri la... hehehe 😱

nak dijadikan cerita saya tidak ada ditempat kejadian kerana demam teruk dua hari mc 😷 bermula dari hari isnin sehingga selasa, christmas eve ni hari selasa... cabutan pertama dicabut orang yang bertuah ialah ms Woo dari owner side ( corporate office ). ramai gak yang tidak puas hati dengan cabutan tu sepatutnya dapat ke bebudak hotel... hehehe... ms woo pulangkan hadiah tu dan cabutan dilakukan semula pada keesokkannya... dan orang yang bertuah untuk hadiah tersebut adalah saya sendiri😜... so rezeki untuk orang demam la nampaknya...



itulah kata orang kalau dah rezeki tidak ke mana betul tak? buat la perancangan macam mana sekalipun sekiranya tiada keizinan dari Nya maka apa pun kita tidak akan dapat...

Mode : Happy sesangat!! alhamdulillah syukur rezeki saya...



Rezeki Saya,




0 Response to "Lucky Draw 2014 - Sempena Chrismas Eve"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...