Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Cempedak : Merlimau

Mar 26, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum.. sahabatku sekalian..

disebabkan minat terhadap buah tempatan sangat tinggi, ku cuba untuk mencari buah buahan yang mempunyai nilai komersial yang amat tinggi kerana apa...
cuba korang beli cempedak goreng agak2 rm1 dapat berapa pc hehehe mahal ooo...

Cempedak :: agak2 kalau korang dapat makan cempedak yang segar dan fresh dari ladang apa rasanya.. mesti lain dari rasa yang biasa.. percayalah!!





Berikut adalah sedikit gambar yang dapat dikongsikan untuk tatapan korang buah nie dah la manis giler, sampai tak sempat kitorang nak menggoreng buka jer terus makan sampai habis...

bila habis baru terfikir ehh cakap nak goreng tadi.. huhuhu...

0 Response to "Cempedak : Merlimau"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...