Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Durian Malaysia

Mar 10, 2011 Posted by Mohamad Zamri
As Salam.. hari nie nak cerita pasal durian..

Berapa ramai dikalangan sahabat yang suka makan durian.... huhuhu best wooo.. mesti ramai giler sampai tak terkira kan.. so ini mungkin awal musim durian di PJ, nak cari pun xberapa nak ada sangat so bile jumpa je terus beli.. yang nie 1 pack rm10 D24 sedap giler sehingga menjilat jari... rasa pergghhhh!!!!!!







...2,3 hari selepas pembelian pertama...

ok.. yang nie plak beli masa kat sungai way, harga berapa tah.. rasa pun boleh sesangat tapi masih tak puas lagi masih nak makan lagi... huhuhu bile la nak musim penuh yang senang nak jumpa durian kat mane2 kedai...




sesiapa dikalangan sahabat yang ada dusun durian boleh la ajak huhuhu boleh melantak sepuas puasnya.. durian antara buah kegemaran ku hahaha.. betul kalau tak percaya cuba ajak makan durian sekali... :-)

gambar : guna Desire HD ( saje nk bgtahu, jgn marah )

0 Response to "Durian Malaysia"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...