Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Taman Tasik Shah Alam | Picnic

Mar 14, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum.....

Ahad lepas kitorang lepak kat Taman Tasik Shah Alam, piknik dengan bertemankan tikar plastik kitorang dok bawah pokok rasa nyaman jer... walaupun ramai orang hehehe

korang tengok gambar siapa yang paling gembira... mesti gambar adam kan hehehe.. adam memang sentiasa gembira walau kat mane sekalipun.. dok kat tikar piknik macam dok kat rumah.. lasak hehehe... kejap kesana kesini..



adam say cheeseeeee!!!!!!





adam dengan ibu... tapi kenapa muka adam macam takut jer?? @ terkejut.... konpius.. hehe




adam dengan mata bulatnya... ramai orang tegur sebab mata bulatnya... betul2 bulat ker...
hehehe anyway adam tetap adam!!!

p/s : ambil lah masa untuk berpiknik atau angin luar dengan keluarga.. weeee!!!

2 Response to "Taman Tasik Shah Alam | Picnic"

  1. Anonymous Says:

    adam encem!!!hehe....

  2. mohamad Zamri Says:

    sape tue?!! anyway adam memang encem huhuhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...