Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Kayuhan Hujung Minggu

Aug 1, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Hujung minggu....

Masa untuk berehat... bangun tido lambat, hari untuk bermalas malasan, hari untuk shopping, dan juga macam2 lagi... tapi penulis punya aktiviti tersendiri dalam memenuhi pagi ahad... tgh hari dan petang kita cerita lain...

Mtb adalah antara aktiviti lain penulis... minat yang boleh dikatakan baru untuk penulis masih hijau la bak kata 'pro rider'....

So, sebelum matahari 'naik' kita keluar awal..

Lokasi kayuhan pagi ni adalah federal highway susur keluar jalan 222 hingga ke tol batu 3 shah alam dan u turn di simpang ke lebuh raya guthrie.. dan masa yang diambil adalah sekitar 55 ke 60 minit... purata kelajuan adalah 20 km/jam.. jarak kayuhan adalah sekitar 25 km sahaja... kayuhan solo sebab beginner hehehe kalau kayuhan dengan otai2 kita plak xdapat ikut... so, kayuh sorang jela... hehehe

Gambar adalah hiasan..

#basikalbukit
#mtb
#kayuh



0 Response to "Kayuhan Hujung Minggu "

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...