Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Mangga Pakistan - Honey Manggo

Jul 24, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Kepada peminat mangga selain daripada mangga harumanis... boleh kot korang cuba mangga jenis yang ni plak... honey mangga imported dari pakistan kalau tak silap sekilo lebih kurang 15 ke 20...

Klu kat KL korang boleh cari kat Avenue K - Presto betul2 kat pintu masuk Presto...
Rasa seakan water lily + bacang tapi takde serat yg seakan akar... bau sangat kuat seperti kuini... hahahaha kene try wooo....







#manggamadu
#honeymanggo
#orangbagi

0 Response to "Mangga Pakistan - Honey Manggo"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...