Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Artist Department - Leapple KL

Jul 5, 2015 Posted by Mohamad Zamri

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Seperti biasa bila tibanya musim perayaan sudah menjadi kebiasaan untuk membuat sedikit hiasan dekorasi di dalam kawasan hotel.. untuk tema perayaan hari raya tahun 2015 ni kami punya main attraction adalah 'rumah kampung'...

So, team yang terlibat adalah seperti biasa engineering dan juga security department.. boleh dikatakan setiap kali musim perayaan inilah team yang bersusah payah untuk menyiapkan dekorasi hehehe... enjoy beb... ooo tak lupa kepada en Abu IT....

Berikut adalah sedikit gambar semasa pembuatan 'rumah kampung' tersebut bermula dari proses untuk melakar drawing hinggalah siap diletakkan di tempat yang difikirkan perlu.. hehehe korang tengoklah sendiri.. jangan komen teruk sangat kami bukan artist.. 



Amacam ada yang nk komen ke hasil kerja kami... dipersilakan untuk kemajuan kami di masa akan datang.. hehehehehe...



0 Response to "Artist Department - Leapple KL"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...