Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


FRIM - Kepong 6, Sept, 2015

Sep 6, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua...

Hujung minggu macam biasa berkayuh tapi minggu ni best sikit berkayuh di FRIM... hehehe biasa kayuh onroad jer... so, minggu ni dapatla offroad... walau pun seorang diri kita redah jer..

Bawa keluarga jer.. macam biasa adam dgn akhil suka pergi FRIM sebab ada air terjun so sementara berkayuh diorang boleh layan air terjun... walaupun xsebesar mana air terjun kat sini...

Sesampai jer kat sini cari port dulu untuk dirikan khemah... pilihan macam selalu berdekatan dgn air terjun la selesai pasang khemah bentang tikar... apa lagi bebudak 2 org tu bising nak salin baju untuk terjun dlm air hehehe.. xsabar seperti biasa....

Selepas diorg da ready... amik barangan berharga letak dalam pouch bag... so, bila mandi tu bawa pouch bag jela dan dapatlah mandi tanpa risau sangat... hehehehe....

Lepas mandi lapar... so kitorang tapau nasi lemak berlauk ( tapau semasa dalam perjalanan ke FRIM )... makan kat tepi air terjun... Syok wooo... walaupun kesejukkan...

Berikut adalah sedikit gambar buat kenangan kami berempat... ada gambar yg tidak diupload.. gambar tidak banyak...







0 Response to "FRIM - Kepong 6, Sept, 2015"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...