Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Times Square view dari Furama Bukit Bintang

Oct 15, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Bila tiada benda yang lebih penting daripada mengambil gambar maka terhasil lah karya seni yang masih belum di anggap agung kerana snapper adalah beginner.. hehehe

Suka untuk berkongsi hehehe.. berikut adalah beberapa keping gambar yang saya ambil daripada roof top Furama Bukit Bintang.







Times Square dengan berlatarbelakang kan Menara Kuala Lumpur dan juga KLCC amacam ada gaya photographer tak? hehehe joking.. sengihnampakgigi

Gambar di ambil dengan menggunakan HTC Desire HD - 8 megapiksel.



Beginner Photographer,

0 Response to "Times Square view dari Furama Bukit Bintang"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...