Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Taste Enclave - Sunway Pyramid

Dec 5, 2015 Posted by Mohamad Zamri

Bila petang nak2 bila cuaca panas antara antara aktiviti saya adalah pekena cendol dan juga Air Batu Campur.. Adam dengan Akhil pun suka makan cendol terutamanya bila 'tambah' durian memang terbaik dan kalau ABC kene campur aiskrim..

Kali ni kita cuba makan kat Taste Enclave.. persembahan cemerlang nampak menyelerakan, manis pun cukup, cukup lemak, gula melaka sebagai pemanis memang cukup rasa.. so kalau nak cuba datanglah kat Sunway Pyramid.. kalau datang awal adala kuih2 melayu sebagai kudapan..

Korang layan gambar dibawah..

0 Response to "Taste Enclave - Sunway Pyramid"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...