Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Mountain Bike - BTR MTB Trail Park

Jun 18, 2015 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua sahabat sekalian..

Sekadar berkongsi pengalaman berkayuh di  BTR MTB Trail... dari riders untuk riders...
basikal beginner.... tgk arr gambar...


Ini bukan gambar selepas beli yek jangan salah faham plak.. ini gambar selepas 3 bulan beli buktinya date kat gambar hahahaha... gambar ini diambil selepas mencuba trail BTR ( Bandar Tun Razak ) MTB Trail Park berdekatan dengan institut latihan DBKL... kalau tak tahu gak saya bagi klu berdekatan dengan HUKM.. mesti dah ramai yang dapat agak..kan so, sini la tempatnya...

Cubaan untuk menduga trail ini sebenarnya atas idea saya sendiri dengan bro Fizanee.. kerana kami berdua adalah beginner yang betul2 beginner bukan macam sesetengah rider yang 'claim' beginner tapi sebenarnya Pro Rider.. hehehehe.. so, persoalannya macam mana kami tahu trail ni??? jawapan nya dari facebook la... tagline owner trail juga sangat mesra..... dari riders untuk riders..... :-)

contact person saya adalah bro Red Bison ( klik link ) 




    

Sedikit gambar untuk dikongsikan kepada sahabat yang belum lagi menjejakkan basikal disini hehehe.. rasanya trail ini tiada penaja dan ianya adalah dibuat atas ehsan rider sendiri sebab tu ianya di klasifikasikan dari riders untuk riders.. so mungkin korang da faham kot...


video keadaan trail :-



so, kepada sahabat yang mempunyai kelapangan boleh la singgah 2 sama ada untuk mengayuh atau pun untuk joint brother2 rider kita ni buat kerja penambahbaikkan.. terutamanya yang duduk berdekatan dengan trail ni..

salam kayuh buat semua para rider, kepada pro rider tu tolong berilah tunjuk ajar kepada rider yang baru yang belajar berkayuh ni.. hehehehe... mungkin lepas ni riders boleh share skill yang ada untuk beginner macam saya...

'satu permulaan untuk saya' 


Salam kayuh......



0 Response to "Mountain Bike - BTR MTB Trail Park"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...