Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


You Tube dan Google

May 22, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua sahabat yang sedang membaca entri daripada saya nie.. hari nie saya nak cerita pasal selipar jepun tapi bukan selipar jepun yang biasa.. korang tengok hehehe..

Kegilaan terhadap dunia online telah membuka mata orang yang business minded untuk mendapat kan sesuatu daripada ape sahaja yang berkaitan dengan online, korang pernah terpikir tak nak print benda camnie kat selipar dan sebagainya.. mesti tak kan.. so orang buat bisnes nampak duit je dalam semua hal... korang perasan kan.. huhuhu...



apabila YouTube dan juga Google telah di "selipar jepun" kan hehehe..




amacam.. ada berani?? hehehe korang tanak dapatkan sesuatu ker daripada dunia online yang semakin mendapat tempat di Malaysia sekarang ni...

bukan provokasi yang boleh meruntuh dan menjatuhkan kita semua.. betul tak...
anyway, teknologi adalah baik untuk kita semua.. adioss!!!!

0 Response to "You Tube dan Google"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...