Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Domino's Pizza

May 21, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Pizza domino ialah pizza kitorang hehehe, pizza yang lain xboleh masuk dalam perut hehehe
memang seronok dan happy sangat sambil makan pizza nie..



Order online senang siap ada gps tracker lagi so kat rumah just monitor jer, tempoh masa penghantaran setengah jam kalau lambat siap dapat kupon free untuk tukar pizza regular lagi
just tunggu dan harap diorang hantar lambat hehehehe.. jangan marah rider!!!



pizza yang sampai masih lagi dalam keadaan panas so bila buka kotak jer terus terkam 1 slice hehe nampak macam lapar sangat kan haha xkire bau menusuk kalbu wooo xpercaya cuba korang order pastu hantar kat rumah kitorang sekali hehehe...







korang tengok sendiri keindahannya, perggghhhh semasa menulis pun rasa macam nak order lagi.. anyway best!!!! scrumptious....

0 Response to "Domino's Pizza"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...