Ucapan sepatah berkata kata.. hehehe

Assalamualaikum dan selamat sejahtera buat semua pembaca, anyway selamat membaca mengenai kisah hidup aku yang dan juga terselit sedikit entri yang di ambil dari blog/website yang aku fikirkan perlu untuk diletakkan kat sini.. adioosa!!!

jangan lupa komen yek!!! sangat mengalu alukan komen korang.. kalau korang komen tu tanda korang berterima kasih la huhuhu..


Muhammad Adam Zafran

Dec 20, 2011 Posted by Mohamad Zamri
Muhammad Adam Zafran

Dah besar dah si Adam nie hehehe merenung jauh ke hadapan.. sengihnampakgigi
Lokasi : Rumah wan di Felda Bukit Easter, Kota Tinggi, Johor




Baru bangun daripada tido so seluar dengan baju ikut sempat jer, dengan toto depan tv yang masih tak berkemas ape la adam nie bangun tido kemas arr dulu tempat tido tu kan dah kantoi.. hehehe..

Cuti adalah masa untuk bermalasan dan berehat bersama keluarga betul ker? macam tak jer.. jangan marah!!! senyum sebenarnya aktiviti bersama keluarga tak kira dimana pun aktiviti kita semuanya akan sentiasa menarik even semasa menonton tv sekali pun.. sambil sembang2 mengenai isu semasa bukan ngumpat tau!!! percayalah..

Nota Menarik : anyway, selamat beraktiviti bersama keluarga!!



Suka untuk Berkongsi,

0 Response to "Muhammad Adam Zafran"

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...